Director Executiv Centrul de Dezvoltare Manageriala

Florin Ioan Petean

Cred in puterea pe care fiecare dintre noi o avem. In a face lumea in care traim una mai buna, incepand cu noi insine.

Si sa fiu un tata mai bun – sunt mandru cu cei doi baieti ai mei, de 28 si 25 ani – si un sot mai bun.
Oamenii cu care lucrez, din CDM sau alte organizatii ma ajuta sa evoluez nu doar ca profesionist ci si ca si persoana. Simt ca aceasta profesie ma ajuta sa ma cunosc mai bine, sa-i respect pe ceilalti si pe mine insumi.

Lucrez în CDM din 1994. Sunt Consultant senior, iar din 1997 sunt director executiv. Am absolvit Automatizari si Calculatoare în 1990. O mare oportunitate pentru viata si cariera mea este colaborarea cu Roffey Park Management Institute, Marea Britanie. În 1994 am încheiat un program intensiv de 8 saptamani de “Train the Trainers” iar apoi, ca urmare a unui proces de doi ani de studiu prin metoda Self-Managed Learning am obtinut “Diploma in Management Development” în 1997. Partea de cunostinte si conceptualizare am întarit-o predând, în paralel cu munca de consultant, ca lector asociat, Management Comparat, Management Strategic si Marketing pentru doua universitati, intre 1993 si 1997. Am scris articole si materiale pentru ziare si reviste si am contribuit la scrierea a 4 carti de specialitate. Caut mereu perspective noi – prin lectura, prin programe de instruire (Crown Agents, UK, Chartered Institute of Marketing, UK, Gruppo Soges), prin discutiile cu colegii mei si alti profesionisti in cadrul unor asociatii sau forumuri profesionale si prin participarea ca speaker sau participant îi diferite conferinte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>