Director Executiv Centrul de Dezvoltare Managerială

Florin Ioan Petean

Cred în puterea pe care fiecare dintre noi o avem de a face lumea în care trăim una mai bună, începând cu noi înșine.

Oamenii cu care lucrez, din CDM sau alte organizații mă ajută să evoluez nu doar ca profesionist ci și ca și persoană. Simt că această profesie mă ajută să mă cunosc mai bine, să-i respect pe ceilalți și pe mine însumi, și să fiu un tată mai bun – sunt mândru cu cei doi băieți ai mei, de 29 și 26 de ani – și un soț mai bun.

Lucrez în CDM din 1994. Sunt Consultant senior, iar din 1997 sunt director executiv. Am absolvit Automatizări și Calculatoare în 1990. O mare oportunitate pentru viața și cariera mea este colaborarea cu Roffey Park Management Institute, Marea Britanie. În 1994 am încheiat un program intensiv de 8 săptămâni de “Train the Trainers” iar apoi, ca urmare a unui proces de doi ani de studiu prin metoda Self-Managed Learning am obținut “Diploma în Management Development” în 1997. Partea de cunoștințe și conceptualizare am întărit-o predând, în paralel cu munca de consultant, ca lector asociat, Management Comparat, Management Strategic și Marketing pentru două universități, între 1993 și 1997. Am scris articole și materiale pentru ziare și reviste și am contribuit la scrierea a 4 cărți de specialitate. Caut mereu perspective noi – prin lectură, prin programe de instruire (Crown Agents, UK, Chartered Institute of Marketing, UK, Gruppo Soges), prin discuțiile cu colegii mei și alți profesioniști în cadrul unor asociații sau forumuri profesionale și prin participarea ca speaker sau participant la diferite conferințe.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>