Executive Director HR, Groupe Renault Romania

Dana Oprisan

Incepand cu anul 2013, Dana conduce echipa de resurse umane a Groupe Renault Romania, unul dintre cei mai mari angajatori din tara, care include toate meseriile specifice industriei automotive. In acest rol, Dana este partener strategic al business-ului Groupe Renault in Romania, fiind membra a comitetului de management al grupului.

Ea s-a alaturat echipei Groupe Renault in anul 2006 in calitate de director de resurse umane al Renault Technologie Roumanie, pozitie detinuta pana in anul 2011. Parcursul sau de cariera in cadrul companiei a inclus si o misiune internationala, in Franta, unde a coordonat un proiect de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial.

Activand de peste 20 de ani in domeniu, cu experienta in diferite industrii, Dana a condus echipele de resurse umane ale unor companii de renume in Romania precum Orange, Scop Computers, Sanex si Draexlmaier Group. Ea este absolventa a Facultatatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>