Executive Director HR, Groupe Renault Romania

Dana Oprisan

Incepand cu anul 2013, Dana conduce echipa de resurse umane a Groupe Renault Romania, unul dintre cei mai mari angajatori din tara, care include toate meseriile specifice industriei automotive. In acest rol, Dana este partener strategic al business-ului Renault in Romania, fiind membra a comitetului de management al grupului.

Ea s-a alaturat echipei Renault in anul 2006 in calitate de director de resurse umane al Renault Technologie Roumanie, pozitie detinuta pana in anul 2011. Parcursul sau de cariera in cadrul companiei a inclus si o misiune internationala, in Franta, unde a coordonat un proiect de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial.

Activand de peste 20 de ani in domeniu, cu experienta in diferite industrii, Dana a condus echipele de resurse umane ale unor companii de renume in Romania precum Orange, Scop Computers, Sanex si Draexlmaier Group. Ea este absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>